Харчування в нашому садочку

Харчування у садочку рівня мішленівських ресторанів?

Звучить нереально. Проте… У “Малині” можливо й таке!

👉Знайомтеся – Дар`я Барабанщикова. Наш новий технолог, розробляє меню для садочку і майбутніх учнів нашої школи.

🔸Працювала шеф-кондитером в Les Bacchanales (Франція)

🔸Срібна медаль на Чемпіонаті України з Кулінарного мистецтва 2018.

🔸Ресторатор, шеф-кухар. Власник одного з найстаріших кафе в Україні.

🔸Бренд-шеф кількох кафе в Києві ( «Penka», буфет здорової їжі «Зелений кит», а також бренд-шеф професійної техніки Thermomix Україна.

🔸Засновник кафе і кейтерингового сервісу IZONE café-cetering, де була створена мобільна кухня, яка супроводжує простий і здоровою їжею різні соціально-культурні події в Києві.

Для вас – ексклюзивне інтерв’ю з зіркою кулінарного мистецтва!

👩‍🍳Тепер наші дітки ласують незвичайними й суто корисними стравами авторства Дарії. Їй слово:

«Професію повара я професійно опанувала років 8 назад. Проте “працювала” у ресторані мало не з 4 років! Батьки працювали у кафе (яке є одним з найстаріших в Україні і не закривалося з 1983 року!), і я весь час із задоволенням їм допомогла. Тому ресторанний бізнес знаю від офіціанта до шеф-кухаря.

В моєму графику – постійні мастер-класи за кордоном. Остання цікава співпраця з угорською ауюрведичною компанією – щодо здорової їжі, вегетаріанства, використання спецій.

До цього сезон відпрацювала шеф-кондитером у францюзькому ресторані6 відзначеному зіркою Мішлену.

🤗З дітками працюю давно. Особливо активним був минулий рік. Спільно з організацією “Тарілка здорового харчування” я провела низку майстер-класів для дітей: ми говорили про здорову їжу і звичайно вчилися її готувати!

👨‍🍳Хочу окремо відзначити чудове технічне оснащення кухні у садочку! Далеко не кожен заклад має таке обладнання. Наприклад, на фото – спеціальний комбайн “термомікс”. Він замінює 12 кухонних приладів! Подрібнює, змішує і одразу готує)) Можна нарізати овочі 🥕🍠🥔й у ньому ж готувати зажарку. Або потушити печінку й одразу збити її у ніжний паштет.

Ще один важливий момент – завдяки цьому приладу на кухні завжди в наявності безглютенове борошно, яке готується у ньому з різних круп. Це особливо важливо для діток з алергією та спеціальною дієтою.

🗒️Зараз ми в процесі тестування нового меню. На дітей чекає багато незнайомих їм поєднань корисних продуктів, часто “замаскованих” під ласощі. Наприклад, сьогодні вранці в меню були бутерброди з “нутеллою” – але приготована паста не з шоколаду, а з…вареної квасолі з додаванням какао та меду. Діти, впевнені, що це шоколад просили добавку! А на полуденок у нас вегетаріанський брауні.
Ще одна цікавинка – “зелене масло”. Це якісна олія+свіжий букет зелені, який ви бачите на фото. Я говорила дітям, що це “чарівний елексир”, і капала кілька крапель у суп, робили кольоровий рис. Вони тільки й кричали “мені, мені”!

🥒Моя мета – збільшити вживання дітьми овочів та м’яса, і зменшити макаронні вироби, від яких фанатіє кожна дитина.
Я переконана – якщо дитину зацікавити, вона неодмінно спробує незнайому страву. Просто треба виховувати культуру харчування, сприйняття естетичної ресторанної подачі”.

Дякуємо Дар`ї за розповідь!
☝️А на батьків чекає сюрприз – у найближчих планах влаштувати для вас презентацію нового меню з дегустацією!

Обратная связь



Обратная связь



Бесплатная консультация



Записаться на пробный день



Записаться на экскурсию